מס' צפיות - 346
דירוג ממוצע -
1412קמאו-מסעדה בהתחנה בתל אביב
מסעדה איכותית עם עיצוב ואוכל מעולים
מאת: elybikoret 31/08/15 (20:17)
1412קמאו-cameo-מסעדה ב"התחנה" ת'א 
צילומים- אלי ליאון ויחצ'ן
 
"התחנה" הנו מתחם תרבות ,בילוי ופנאי חדש יחסית בתל אביב המתפתח בצעדי ענק  והנמצא בנוה צדק  ברח' קויפמן פינת המרד.הוא מציע מגוון רחב של פעילויות מסוגים שונים ויש בו גם מסעדות טובות.
לאחר שיפוץ יסודי הוא נפתח לציבור הרחב בשנת 2010
 
לא מזמן נפתחה במתחם מסעדה מפוארת  חדשה ובר פתוח בשם קמאו-CAMEO.
השם CAMEO הנו מונח קולנועי של הופעה קצרה של אדם מפורסם בסרט,טלויזיה או הצגה ללא תפקיד אלא כדי להופיע בלבד.
לדוגמה היצ'קוק נהג להופיע לכמה שניות בכל סרט שלו.
 
המסעדה מגישה אוכל מהמטבח הישראלי  והים תיכווני מודרני כשבראש הקולינריה עומדים השף אריק ווקיל וננה בר.
 
המקום נראה יוקרתי ביותר ומרווח.אתה נכנס בו ומיד הוא מקסים אותך.הריהוט איכותי ונח לסועדים,יוצר אוירה מיוחדת.הקירות מקושטות בתמונות של כוכבים.תכננו ועיצבו שחר וייס וניר רן שעיצבו את המקום בהשפעת אושרי גבאי, העומד מאחורי CAMEO, בהשראת תקופת הרוקוקו.תקופה הידועה ברצון ליצור דברים חדשים שונים מצועצעים בטוב טעם ונועזים בחידושם.
יש הקפדה על כל פרט ופרט מהקטן ביותר ועד בכלל.
 
הקוים המעוגלים של המקום יוצרים פינות חמד, הן אינטימיות ל2-4 איש והן לקבוצות גדולות יותר.בפנים המסעדה יש מקום לכ 140 איש כאשר נוסף בצמוד גם לאונג' בר וכן מרפסת ענקית שבלילות הקיץ החמים נושפת בה רוח קרירה, רעננה ונעימה.
במרפסת מקום לכמות אנשים כפולה אם לא יותר מאשר בפנים.האלגנטיות מורגשת בכל פינה ובכל חלק של המסעדה.
העיצוב יוצא מהכלל, בטעם משובח המתחשב הן ביופי והן בנוחיות היושבים.
 
המקום כאמור נראה יוקרתי ואיכותי ביותר ואכן כזה הוא.
אתה בא ויושב במסעדה או במרפסת לא רק עבור האוכל המצויין אלא גם עבור האוירה המיוחדת החמה והאינטימית (ולא חשוב כמה אנשים יהיו במסעדה),היחס של מנהלי המקום,השרות המעולה של המלצרים ועוד.
 
במסעדה 4 ברים כל אחד שונה  באופיו כאשר 2 ממוקמים בתוך המסעדה ו2 במרפסת.הבר העגול שבמרפסת הוא מקום מעולה לישיבה ושתיה לא מחייבת עם חברים באויר הצח תחת כיפת השמיים ,הכוכבים והירח.
 
התפריט עשיר ביותר.כל המנות מגיעות מקושטות ובצורה שחבל לקלקל את המראה הנהדר, אך הריח המקסים מתגבר ואתה מתחיל לאכול.
עלי לציין כי מהמראה והטעם, מורגש שכל מנה עשויה מהחומרים הטובים ביותר שקיימים.
טעמתי מכמה מנות וכולן היו מעולות ומיוחדות.טעמתי ארטישוק צלוי בויניגרט שאלוט,קרם זיתים,גבינת טולום תורקית-מעדן אמיתי לחיך(48ש).
עוד מנה ראשונה שטעמתי היתה טרטר טונה עם שאלוט,אגוזים,עשבי תיבול ורוטבים(62ש)-מנה מעולה.יש גם סלט פפאיה עם שורשים,בוטנים,נענע וכוסברה(54ש).כבד האווז עם בריוש וצ'אטני ושרי צהוב היה דליקטס.
 
כמנה עיקרית אפשר לקחת מעורב תל אביבי להבדיל מירושלמי.הוא בא בפיתה מיוחדת שממלאים בחזה עוף,כבדי עוף,טחינה ופטרוזיליה(56ש).
מנה נהדרת היתה גם מנת כבדי העוף הבאים עם פיטריות שונות,בצלים,תאנים,יין אדום כשהכל מוגש על פירה תפו'א אך אם תבקשו יוכלו אולי להחליף לכם את הפירה -אם לא אוהבים פירה-בצ'יפס.(68ש)
המנות רבות. ביניהן אזכיר עוד את הפילה מוסר (128ש)קציצות הדגים(72ש)ברבוניות מטוגנות ועוד.
 
הקינוחים מגוונים ביותר וכן מבחר היינות והקוקטיילים.יש 23 סוגים שונים של ויסקי.
 
הביתיות היא ערך עליון במסעדה.המקום מתאים ביותר ליחידים,זוגות,קבוצות קטנות וגדולות,אירועים,חגיגות ועוד.
ביקור במסעדה הנו חוויה קולינרית ובילויית מיוחדת, מקסימה ונהדרת.
 
לראות או לא לראות:אוכל איכותי,אוירה חמה ומיוחדת,מחירים סבירים,שרות מעולה.מומלץ ביותר.
 
נכתב על ידי elybikoret -אלי ליאון, 31/8/2015 07:16
 
ליאון אלי
elybikoret@gmail.com
www.elybikoret.022.co.il
03-6856786
054-249-3488
עתונאי-מבקר
כתב אוכל,תרבות פנאי,תיירות
חבר אגודת העתונאים של תא
ותא המבקרים שלידה
מנהל קהילות התרבות והפנאי-אתר מוטקה
 
 
 

הכותב הוא הבלוג יעסוק בביקורת שלי ורשמים אישיים שלי של הצגות תיאטרון מופעים אופרה בלט קונצרט וכו הכל קשור למוצג על בימותינו כאמור הכל רשמים אישים בלבד אשמח לקבל רשמים של אחרים

 

רוצים לפרסם את דעותכם ב"פרשן"? גם אתם יכולים! לחצו כאן

 

גולשים יקרים, הכותבים באתר משקיעים מזמנם בשבילכם, בואו ניתן להם תגובה! כתבו למטה (בנימוס) את דעתכם.

דרג מאמר:          
תגובות למאמר זה התקבלו 2 תגובות לקריאת כל התגובות ברצף
1.
נשמע כמו מקום מאוד מעניין
יריב 21.09.15 (12:44)
2.
brizb ל"ת
brizb 11.03.16 (05:50)