מס' צפיות - 464
דירוג ממוצע -
1490מעדני יחיעם-מוס כבד עוף
שני מוצרים חדשים
מאת: elybikoret 03/06/16 (03:17)

1490מעדני יחיעם-מוס כבד עוף

 

 

מעדני יחיעם שהנה חברה המיצרת נקניקים ופסטרמות מקיבוץ יחיעם השיקה מוצר חדש בסידרה של שני מוצרים בינתיים .

המוצרים הם "מוס כבד עוף קלאסי" ו 'מוס כבד עוף עם פיטריות'.

שני המוצרים טעימים ביותר.לדברי היצרן הם ללא תוספות מונוסודיום גלוטומט וגלוטן.

 

המוצר נמכר בקופסאות שחורות של 140 גרם –אריזה נוחה גם לשימוש ואכסון חוזר.

המרקם נעים לחיק והסידרה כולה מבוססת על ידע צרפתי וטעם בהתאם.

 

שני הסוגים טעימים ביותר ומיועדים למריחה על לחם, קרקרים וכבסיס לסנדווץ.טעימים גם באכילה  ישר מהקופסה ללא כל תוספת כמעדן.

 

אמנם זה ענין של טעם אישי ,אך בעיני, מוס הכבד עם פטריות נראה לי טעים יותר.המרקם שלו עדין יותר אך כאמור זו דעה אישית שלי בלבד.בני משפחה היו חלוקים בדעותיהם כאשר בעיני האישה המוס הקלאסי נראה לה טעים יותר ובעיני הדור הצעיר המוס עם פיטריות.

 

המוצרים  החדשים הללו מאוד מקובלים בחוץ לארץ אך משום מה לא היו מקובלים בארץ ומעדני יחיעם הם הראשונים שמשווקים מוצר כזה כאן.

המוצרים מכילים 30 אחוז כבד עוף וזה עם הפטריות שני אחוז פחות לטובת הפטריות.

בנוסף לכבד עוף המוצר מכיל בשר עוף,שמן אווז,ביצים בעוד המוצר ללא פטריות מכיל גם ברנדי.

 

המוצרים כשרים בהשגחת הרבנות מטה אשר.

 

המחיר המומלץ לצרכן הנו 15 שקל לקופסה.

ערך הקלורי ל100 גרם הוא 245 קלוריות כאשר למוצר עם פטריות 27 קלוריות פחות.

 

יש במוצר גם 13 גרם חלבונים ו21 גרם שמנים-18 עם פטריות.

הכולסטרול הוא 190 מ'ג ועם פטריות 170 .

במוצרים 750 מ'ג נתרן וגם 45 ברזל.

 

זהו מוצר איכותי לעניני טעם.

בקרוב מתכננת החברה להרחיב את הסידרה  ולהוציא לשוק מוצרים דומים חדשים.

 

שני המוסים מצדיקים בהחלט את כותרת המשנה של חברת יחיעם- 'נקניק בוטיק'.

 

נכתב על ידי -elybikoretאלי ליאון- 15/5/2016 11:22

הכותב הוא הבלוג יעסוק בביקורת שלי ורשמים אישיים שלי של הצגות תיאטרון מופעים אופרה בלט קונצרט וכו הכל קשור למוצג על בימותינו כאמור הכל רשמים אישים בלבד אשמח לקבל רשמים של אחרים

 

רוצים לפרסם את דעותכם ב"פרשן"? גם אתם יכולים! לחצו כאן

 

גולשים יקרים, הכותבים באתר משקיעים מזמנם בשבילכם, בואו ניתן להם תגובה! כתבו למטה (בנימוס) את דעתכם.

דרג מאמר:          
תגובות למאמר זה לא התקבלו תגובות לקריאת כל התגובות ברצף
אין תגובות למאמר