אתר הדעות והביקורות של הגולשים 

בוא להביע את דעתך בכל נושא שתרצה

771 מאמרים
754 מאמרים
649 מאמרים
416 מאמרים
305 מאמרים

המאמרים הנצפים ביותר השבוע באוכל

עזרא מורד 16.11.17 (08:57)
בילדותי, זכיתי לטעום פעם, ממתָק צָהוב זה, וּלבטח זכור הוא לרבים מיהודי עיראק בני השבעים והלאה. זהו ממתק מֶזין ומְרַפֵּא שמַּפחית את הכולסטרול בַּדּם, מחזֵּק את הרְאִיָּה ואת לֶשֶׁד העצמוֹת...
אברי שחם 25.03.11 (14:22)
זולות וטובות
מי לא מתגעגע לטעמים של הבית מהילדות. העוגה הזו מביאה את הריח והטעם של פעם...עוגה נוסטלגית.
לפני מספר חודשים כתבתי על מסעדה עיראקית מפורסמת באור יהודה בשם "פונדק משה". הפעם אספר על מוסד ידוע נוסף בעיר בשם "אוכלים אצל נדרה". ההשוואה בין שתיהן מתבקשת - גם בשל העובדה שנדרה עבדה בעבר כבשלנית...
חומוס הוא מאכל של בוקר ובשעות האלה הוא בשיא טריותו. כשהוא נטול חומרים משמרים, זמן חייו של החומוס קצוב במיוחד - ולא פלא אם כן, שחומוסיות רבות סוגרות שעריהן בשעות הצהריים המוקדמות. המילה "מסבחה" אגב...
איך קולים פלפלים כל דרדק יודע ובכל זאת . . . רבים מאיתנו מכניסים את הפלפלים לשקית ניילון. אני יכולה לספר לכם שלהכניס את הפלפלים לסיר עם מכסה מקל ומזרז את פעולת הקילוף. להשאיר בסיר כ 10 דקות לצינון.
פנינת המטבח 03.03.09 (01:05)
מתכון לפשטידה פיקנטית מתפוחי אדמה וטונה מהמטבח המרוקני.
בשנים האחרונות הפך השף שגב משה לאחת הדמויות הידועות, הצבעוניות והמקוריות ביותר בשמי הקולינאריה הישראלית. המסעדה שפתח בהרצליה פיתוח הקרויה על שמו, צברה קהל לקוחות נאמן, זכתה לתשבחות רבות - ונחשבת כיום...
פנינת המטבח 17.11.08 (09:14)
מתכון של גיסתי לעוגת שוקולד, המשמש אותנו לימי הולדת.
דוא"ל:
סיסמה:
 זכור סיסמה