מס' צפיות - 742
דירוג ממוצע -
קפה נואר אתמול אחר הצהריים המאוחרות
מאת: Dimminuial 17/11/07 (00:00)

יצאנו לנגוס כי התחשק שניצל טוב, ביום שישי שעה 17:00, שעה מוזרה לשבת ברוב המסעדות. קפה נואר מלאה ותוססת, האווירה נורא נעימה וחו"לניקית, המוזיקה נעימה צוות גדול וקשוב, תוך שניות מצאו לנו מקום, על המרפסת הפנימית  מול החלון שמשקיף למטבח כך שיכולנו לראות את כל ההתרגשות ההמולה והאדים. כיף גדול.

 

לקחנו 2 כוסות איגלהוק אוסטרלי ב-28 ש"ח לכוס. תערובת נעימה וטעימה לראשונה חלקנו בפטה כבד שהגיע עם המון טוסטים, פרוסה די גדולה של פטה כבד עוף טעים חלק, אחיד וקרמי ו-2 פיסות של אגסים קונפי, חברי העיד שתמיד יש פחות מידי "ריבה" ליד הפטה שלו אבל לי הכמות התאימה בול.

 

לעיקרית אני לקחתי שניצל וינאי (עגל) עם פירה. שהגיע יותר גדול מהצלחת ומאוד מוצלח. הפירה מעורב בטטות ותפוחי אדמה שהיה חביב אך לא הכי חם. השניצל עצמו יצירה. שטוח מאוד דקיק, הציפוי לא מפריע להרגיש את טעם הבשר. בצד צלוחית עם חסות שרי ובצל, ברוטב חרדלי חמצמץ ומיותר. המחיר 67 ש"ח.

 

חברי לקח מהלוח את ספשיאל היום: פילה בקר מדיום רייר ברוטב פטריות פורצ'יני ושמנת ותרד מוקפץ עם עגבניות שרי ושום. הפירה אותו פירה. הפילה עשוי במידה אבל לא נח לרגע ולכן צבעו היה סגול מבפנים, שאני אישית לא אוהב אך הוא נאכל עד תום. התוספות פשוטות וטעימות, המחיר 117 אאל"ט.

 

לקינוח טרטאטן בננות. בננה מקורמלת בסוכר חום עם ברנדי מסודרות בעיגול ועלה של בצק לא מוצלח שומר אותן ביחד מעל הכול כדור גלידת וניל נחמדה. חביב לסגירת הארוחה, לא הביצוע הכי מוצלח. החשבות 327 ש"ח לפני טיפ

הסיכום, המקום והאווירה נהדרים, האוכל טוב מיסודו, השניצל לא מאכזב. תמיד נחמד לחזור.

 

רוצים לפרסם את דעותכם ב"פרשן"? גם אתם יכולים! לחצו כאן

 

גולשים יקרים, הכותבים באתר משקיעים מזמנם בשבילכם, בואו ניתן להם תגובה! כתבו למטה (בנימוס) את דעתכם.

דרג מאמר:          
תגובות למאמר זה לא התקבלו תגובות לקריאת כל התגובות ברצף
אין תגובות למאמר