מס' צפיות - 4397
דירוג ממוצע -
גליליות ממולאות קרם..
רעיון מעולה לאירוח גם בסוכה וגם בכלל, את הגליליות קונים מוכנות בחנויות שמתמחות בבישול ואפיה והן מחזיקות הרבה זמן מעמד כך שזו גם אופציה ל"קינוח חירום".
מאת: ask dikla 17/10/08 (18:00)

אני קניתי אותן לפני איזה חודשיים ב"ממלכת האופים" בנשר. עלות של 20 יחידות זה בערך 16 ש"ח ועשיתי כמות של 40 יחידות, מיותר לציין של נשארה גלילית אחת מרוב שהן פשוט מתחסלות..

 

לקרם המילוי:

 

1 שמנת מתוקה לקצפת

רבע כוס סוכר

חצי שקית של אינסטנט פודינג וניל או שוקולד

חצי כוס חלב

3/4 מיכל גבינה לבנה (קטן) או גבינת שמנת 5%.

 

מקציפים את השמנת עם הסוכר, לאחר שטיפה נהיית קצפת מוספיםי את שאר החומרים עד שיוצאת קצפת עמידה.

 

מכניסים עם כפית, שק זילוף (או אפילו שקית סנביצ`ים שעושים חור בפינה) וממלאים את הגלילית.

בשלב הזה מכניסים אותן למקרר להתייצב.

 

ממיסים במיקרו 100 גרם שוקולד מריר, וטובלים את שני צדדי הגלילית בשוקולד ומייד אח"כ בסוכריות או בקוקוס.

 

חג שמח לכווווולם.

 

 

לבלוג של ask dikl

 

רוצים לפרסם את דעותכם ב"פרשן"? גם אתם יכולים! לחצו כאן

 

גולשים יקרים, הכותבים באתר משקיעים מזמנם בשבילכם, בואו ניתן להם תגובה! כתבו למטה (בנימוס) את דעתכם.

דרג מאמר:          
תגובות לכתבה זו התקבלה תגובה אחת לקריאת כל התגובות ברצף
1.
יצא מעולה!
אורנית ומיכא שטינהאור כרמלי 10.05.11 (21:02)