מס' צפיות - 594
דירוג ממוצע -
לימונדה לבנה | עומר מילר
לימונדה אבל לא ממש. אני מגיש אותה אצלי במסעדה. חשוב: להשתמש ביוגורט לשתייה נוזלי ואיכותי, לסחוט מיץ לימון מלימונים טריים ולהגיש למי שאוהבים.
מאת: נועה רוזנפלד 14/05/10 (17:07)

לימונדה לבנה | עומר מילר

 

לימונדה אבל לא ממש. אני מגיש אותה אצלי במסעדה. חשוב: להשתמש ביוגורט לשתייה נוזלי ואיכותי, לסחוט מיץ לימון מלימונים טריים ולהגיש למי שאוהבים. מתכון נפלא שיכול לשדרג לכם את שולחן החג בשבועות.

 

לכוס אחת של לימונדה:

 

1/4 כוס מיץ לימון טרי

 1/4 כוס מי סוכר קרים (1:1)

 1/4 כוס יוגורט לשתייה

 2 כפות סילאן

לקישוט: עלי נענע

למי הסוכר: מערבבים כוס סוכר עם כוס מים רותחים עד שמקבלים נוזל שקוף. זה לוקח כמה דקות. נותנים להם להתקרר. ואז פשוט מערבבים הכל יחד. מוזגים, מקשטים בעלי נענע ומגישים למי שאוהבים.

 

היכנסו ל CookEat ותוכלו לצפות בעומר מילר מכין עבורכם את המתכון הנפלא הזה לשבועות. מתכונים חלביים נוספים לחג השבועות ממתינים לכם בסרטונים באתר, מוגשים באהבה על ידי מיטב השפים החשאלים.

ניתן להדפיס את המתכונים וכמובן להגיב ולספר לנו איך יצא לכם.

 

בתאבון!

 

הכותבת היא במאית תוכניות בישול ויזמית פרוייקטים בתחום האוכל ביניהם האתר www.cookeat.co.il אתר מתכונים מצולמים בוידאו המוגשים באהבה לבשלן הביתי על ידי מיטב השפים הישאלים.

 

רוצים לפרסם את דעותכם ב"פרשן"? גם אתם יכולים! לחצו כאן

 

גולשים יקרים, הכותבים באתר משקיעים מזמנם בשבילכם, בואו ניתן להם תגובה! כתבו למטה (בנימוס) את דעתכם.

דרג מאמר:          
תגובות למאמר זה לא התקבלו תגובות לקריאת כל התגובות ברצף
אין תגובות למאמר