לאור המצב שנוצר אחרי הבחירות אביא לכם רטרוספקטיבה של שלושת האנשים החשובים בישראל: ציפי לבני, בנימין נתניהו ואביגדור ליברמן.
ציפי לבני היא ממלאת מקום ראש הממשלה שרת החוץ, חברת כנסת ויו"ר תנועת "קדימה". ציפי נולדה בתל-אביב לאיתן לבני שהיה מפקד באצ"ל וח"כ מטעם הליכוד ולשרה לבני (שרה הקטנה) שהייתה מפקדת ולוחמת באצ"ל. בנעוריה הייתה פעילה בתנועת"בית"ר" וכן במהלך הלימודים בתיכון עירוני א' שמשה כשחקנית כדורסל בקבוצת "אליצור ת"א"
בגיל 16 השתתפה בהפגנות נגד ירידה משטחים ישראלים כגולן וסיני . בנעוריה למדה לתופף (תחביב בו היא משתמשת עד היום) ,ומגיל 13 היא צמחונית. בצה"ל שרתה כמפקדת מחלקה בבית הספר לקצינות והשתחררה בדרגת סרן . לאחר שירותה הצבאי החלה ללמוד משפטים באוניברסיטת בר-אילן אך במקביל שרתה בארגון "המוסד" אשר אילץ אותה לעזוב את לימודיה.
בשנת 1983 חזרה ציפי ללמוד משפטים ונשאה לפרסומאי נפתלי שפיצר (לשם כך עזבה את הקורס בו החלה במסגרת שירותה ב"מוסד") לאחר מכן שמשה כעורכת דין בתחום המשפט הציבורי והמסחרי ועבדה עשר שנים במשרד אותו הקימה.
קריירה פוליטית
בשנת 1996 התמודדה ציפי לבני בפריימריס מטעם תנועת ה"ליכוד" והוצבה במקום ה-36 . אך מאחר והליכוד זכה באותם בחירות רק ב32 מנדטים ציפי לא נכנסה לכנסת. אך בהמלצת מנכ"ל משרד ראש הממשלה אביגדור ליברמן מונתה ליו"ר החברות הממשלתיות" בתפקיד זה הפריטה מספר חברות ממשלתיות.
פעילות בכנסת
לאור הקדמת הבחירות בשנת 1999 החליטה ציפי לבני להתפטר מתפקידה ולהתמודד שוב בפריימריס של הליכוד .
הפעם מוקמה במקום ה-18 ונכנסה לכנסת לאחר שהליכוד זכה ב19 מנדטים. בנושאי חקיקה לבני הצטרפה בחתימתה לחוק המחייב תמיכה של 80 חכ"ים לכל מימוש של זכות השיבה. הנסת ה-15 עמדה ציפי לבני בראש ועדה מיוחדת שהכינה את החוק הקובע שלא יימסר כל שטח בירושלים אלא רק ברוב של 61 חכי"ם.[
ציפי לבני עמדה בראש ועדות משנה בתחומים שונים, היא לא חוקקה חוקים משלה אלא הצטרפה לחקיקות של חכי"ם אחרים. על פעילותה כשרה והקמת קדימה ברשימה הבאה.