גם חובבים גדולים של מסעדות איטלקיות בת"א לא שמעו ודאי על פיקולה פסטה. קרוב לעשר שנים פועלת המסעדה - ובכל זאת דבר קיומה לא ידוע ברבים. היא לא מפרסמת עצמה, אין לה אתר אינטרנט - ואפילו כשחולפים לידה, לא...
בישלולים שלי 19.12.08 (03:16)
מתכון להכנת עסדה אבל גם עם דג הרינגה. כי בלי זה, העסדה לא שווה.
בישלולים שלי 17.12.08 (03:05)
מתכון פשוט וקל להכנת פשטידת קישואים.
לחובבי המתוקים נפתח לאחרונה בתל-אביב מקדש חדש בשם "ניקו". הסיסמא של המקום היא "ניקו. מנות אחרונות ומה שלפניהן" - והיא אומרת הכל.
ask dikla 14.12.08 (15:27)
מתכון לפאדג` שוקולד - חמש דקות הכנה ואתם בגן עדן.
פנינת המטבח 12.12.08 (01:37)
כשרוצים לגוון את הסלטים הקבועים, אז ממציאים...סלט חמצמץ. שווה ניסוי...
פנינת המטבח 10.12.08 (02:45)
מתכון ללביבות קריספיות מאורז וירקות. לביבות שמתפצפצות בשיניים ומפיצות ריח נעים.
חומוס הוא מאכל של בוקר ובשעות האלה הוא בשיא טריותו. כשהוא נטול חומרים משמרים, זמן חייו של החומוס קצוב במיוחד - ולא פלא אם כן, שחומוסיות רבות סוגרות שעריהן בשעות הצהריים המוקדמות. המילה "מסבחה" אגב...
פנינת המטבח 08.12.08 (02:12)
אפשר ורצוי לערבב עם מעט בשר בקר.   מצרכים:   300 גרם חזה עוף טחון כוס פטרוסיליה קצוצה 1 תפוח אדמה מגורר דק וסחוט מלח ופלפל 1 ביצה 2 כפות פירורי לחם 1/2 כפית ראס אל חנות (רצוי,לא...
בשנים האחרונות הפך השף שגב משה לאחת הדמויות הידועות, הצבעוניות והמקוריות ביותר בשמי הקולינאריה הישראלית. המסעדה שפתח בהרצליה פיתוח הקרויה על שמו, צברה קהל לקוחות נאמן, זכתה לתשבחות רבות - ונחשבת כיום...
דוא"ל:
סיסמה:
 זכור סיסמה