"רק בשר" היא מסעדה חדשה הפונה לקרניבורים, הממוקמת בדרום תל-אביב. היא שוכנת במבנה בעל חלל גבוה עם קשתות עתיקות, המזכיר את זה של יועזר בר יין - אך מרשים ממנו פי כמה. השבוע החלטנו לבקר במקום.
ask dikla 23.12.08 (02:49)
מתכון לפיצה בחמש דקות ושני מצרכים לבצק. לא שמרים ולא בטיח...2 דקות ערבוב. לא מתפיחים, לא נותנים לה לנוח ויאללה לתנור. יוצאת פיצה טעימה, עבה והכי חשוב, קלה להכנה.
קל ללגלג על המסעדה, על עיצובה היוקרתי כביכול עם נברשות היורדות מהתקרה ועמודים צבועי זהב. הקהל מאידך מצביע ברגליים - ובסופי שבוע מדובר באחת המסעדות ההומות בארץ.
בעת האחרונה אי אפשר להתעלם מנוכחותה בשטח של בורגוס. קמפיין פרסומי אינטנסיבי בטלוויזיה, ברדיו ובשלטי חוצות הכניס את רשת ההמבורגרים הזאת היטב לתודעה. וכך בזמן שהמשבר הכלכלי גורם לסגירתן של יותר ויותר...
גם חובבים גדולים של מסעדות איטלקיות בת"א לא שמעו ודאי על פיקולה פסטה. קרוב לעשר שנים פועלת המסעדה - ובכל זאת דבר קיומה לא ידוע ברבים. היא לא מפרסמת עצמה, אין לה אתר אינטרנט - ואפילו כשחולפים לידה, לא...
בישלולים שלי 19.12.08 (03:16)
מתכון להכנת עסדה אבל גם עם דג הרינגה. כי בלי זה, העסדה לא שווה.
בישלולים שלי 17.12.08 (03:05)
מתכון פשוט וקל להכנת פשטידת קישואים.
לחובבי המתוקים נפתח לאחרונה בתל-אביב מקדש חדש בשם "ניקו". הסיסמא של המקום היא "ניקו. מנות אחרונות ומה שלפניהן" - והיא אומרת הכל.
ask dikla 14.12.08 (15:27)
מתכון לפאדג` שוקולד - חמש דקות הכנה ואתם בגן עדן.
פנינת המטבח 12.12.08 (01:37)
כשרוצים לגוון את הסלטים הקבועים, אז ממציאים...סלט חמצמץ. שווה ניסוי...
דוא"ל:
סיסמה:
 זכור סיסמה