מצרכים:
תבנית פאי עגולה 26
150 גרם ביסקויטים טחונים
100 גרם חמאה
3 קופסאות גבינה לבנה 5 אחוז (750 גרם )
1 כוס סוכר
1 חפיסה אינסטנט פודינג וניל
3 כפות קורנפלור
1 גביע שמנת חמוצה 15 אחוז (200 מ"ל)
3 ביצים
הכנה:
משמנים קלות תבנית בחמאה.
ממיסים את החמאה ומערבבים היטב עם פירורי הביסקויטים.
משטחים באחידות את התערובת על בסיס התבנית.
מערבבים היטב בקערה את כל חומרי המלית ויוצקים לתבנית מעל שכבת הביסקויטים.
אופים בתנור שחומם מראש לחום 160 מעלות למשך כשעה ורבע עד שהעוגה זהובה ובהירה במרכזה.
מקררים למשך כמה שעות לפחות.
לבלוג של פנינת המטבח