מס' צפיות - 6631
דירוג ממוצע -
עשר דברים על בניית אתרים
מאמר על מושגים מתחום בניית אתרים ודברים שכדאי לדעת.
מאת: גיא 03/07/11 (13:22)

 

1. בחר חברה אמינה אשר נותנת שירות טוב. חברה אמינה תבטיח כי האתר יבנה לפי הדרישות שלך, בזמן ובתקציב שנקבע. במידה ויש שינויים בדרישות במהלך ביצוע האתר  כדאי לקחת זאת בחשבון.

2. קנה שם דומיין עבור האתר שאתה מתכוון כי חברת בניית האתרים תבצע. שם דומיין הוא כתובת שהגולשים יקלידו בשורת הכתובות בדפדפן על מנת להגיע לאתר שלך. הכתובת היא בצורת www.yousite.co.il. בחירת שם דומיין מבוצעת באמצעות בחירה ממאגר כתובות פנוי. זמינות שמות דומיין במאגר משתנה בהתאם לחידוש או אי חידוש שמות דומיין בסיום התקופה.

3. רשום את שם הדומיין על שמך. רישום שם דומיין יכול להיות על כל שם שתבחר.שם דומיין רשום על שם חברת אירוח אתרים או חברת בניית אתרים תיתן לה את האפשרות לנהל את שם הדומיין עבורך. רישום שם דומיין על שמך ייתן לך אחזקה על שם הדומיין ואתה תצטרך לנהל אותו. ניהול שם דומיין כולל חידוש הרישום בסיום תקופה וכן הפניית די.אנ.אס של הדומיין מחברת אירוח אתר אחת לשנייה במידה והאתר עובר.

4. רכוש אירוח אתרים עבור בניית אתרים. אירוח אתרים ושם דומיין נרכשים על ידי ספקים בחוזה לתקופה. גם חברת בניית אתרים תוכל להציע לך אירוח אתרים וכן שם דומיין. אירוח אתרים הוא שירות של אירוח הקבצים של האתר. תוכל לרכוש אירוח אתרים בצורה עצמאית ולהעביר את פרטי אירוח אתרים לחברת בניית אתרים. במקרה כזה עליך לדעת מה הטכנולוגיה שבא נבנה האתר ולוודא כי חברת אירוח אתרים עובדת עם טכנולוגיה זו.

5. למד את המתחרים. כנס לאתרים של המתחרים בתחום וראה מה הם עשו ואתה יכול לעשות טוב יותר. גלישה באתרי המתחרים ייתן לך מושג על מה הם עושים, מה היתרונות שלהם, החסרונות שלהם, הסיכונים וההזדמנויות של הענף העסקי.

6. בצע גם קידום אתרים בנוסף לבניית אתרים. קידום אתרים יקדם את האתר שלך במנועי חיפוש. קידום אתרים הוא כלי בידי המשווק להביא את האתר עבור מילות מפתח מסוימות למקומות גבוהים במנוע חיפוש גוגל. בדרך זו כשגולשים יקלידו את מלות המפתח האתר יופיע בצורה בולטת במנוע החיפוש.

7. הכן תכנים לאתר וכן את מבנה האתר. תכנים לאתר הם תוכן לעמודי האתר ומבנה האתר הוא מבנה סרגלי הקישורים באתר. תוכל גם להיעזר בכותבי תכנים.

8. חברת בניית אתרים תכין לך עיצוב לאתר. עיצוב לאתר הוא האופן החזותי של האתר.

9. טכנולוגית האתר המותאמת עבורך יכולה להיות אתר ב  html כלומר אתר בנוי בקוד ללא יכולת עדכון או אתר ניהול תכנים שבו אתה תוכל לעדכן את התכנים.

10. עדכן את האתר מדי פעם לאחר הקמתו. זו יצור הרגשה של אתר פעיל וכן יקדם את האתר במנועי חיפוש.

 

רוצים לפרסם את דעותכם ב"פרשן"? גם אתם יכולים! לחצו כאן

 

גולשים יקרים, הכותבים באתר משקיעים מזמנם בשבילכם, בואו ניתן להם תגובה! כתבו למטה (בנימוס) את דעתכם.

דרג מאמר:          
תגובות למאמר זה לא התקבלו תגובות לקריאת כל התגובות ברצף
אין תגובות למאמר