פנינת המטבח 10.12.08 (02:45)
מתכון ללביבות קריספיות מאורז וירקות. לביבות שמתפצפצות בשיניים ומפיצות ריח נעים.
חומוס הוא מאכל של בוקר ובשעות האלה הוא בשיא טריותו. כשהוא נטול חומרים משמרים, זמן חייו של החומוס קצוב במיוחד - ולא פלא אם כן, שחומוסיות רבות סוגרות שעריהן בשעות הצהריים המוקדמות. המילה "מסבחה" אגב...
פנינת המטבח 08.12.08 (02:12)
אפשר ורצוי לערבב עם מעט בשר בקר.   מצרכים:   300 גרם חזה עוף טחון כוס פטרוסיליה קצוצה 1 תפוח אדמה מגורר דק וסחוט מלח ופלפל 1 ביצה 2 כפות פירורי לחם 1/2 כפית ראס אל חנות (רצוי,לא...
בשנים האחרונות הפך השף שגב משה לאחת הדמויות הידועות, הצבעוניות והמקוריות ביותר בשמי הקולינאריה הישראלית. המסעדה שפתח בהרצליה פיתוח הקרויה על שמו, צברה קהל לקוחות נאמן, זכתה לתשבחות רבות - ונחשבת כיום...
פנינת המטבח 05.12.08 (02:25)
תבשיל דג חמצמץ מלווה בעשבים. הרוטב והתיבול שייכים למטבח הפרסי, אני השתמשתי בפילה אמנון בוואקום, אך אפשר להשתמש בקרפיון כבמקור.
"פלאפל הקוסם" שבמרכז העיר הוא פלאפל New Generation. המקום מעוצב בצורה עדכנית, העובדים לובשים סינרים לבנים ועוטים על ראשם כובעי מצחייה.
פנינת המטבח 04.12.08 (02:57)
מתכון לעוגת לימון שמצאתי מזמן בנט, קלה להכנה וטעימה.
ask dikla 03.12.08 (02:22)
כבר יצא לי להעלות כאן עוגות ומתכונים שלקחתי ממטבחה של פירגה, זה עוד מתכון מוצלח, שמעלה זכרונות ילדות ומתחסל במהירות. העוגה מתאימה מאוד לאירוח של הרבה אנשים מכיוון שהכמות היא גדולה ומספיקה לתבנית...
אל ליאלי היא מסעדה מזרחית בכפר הערבי ג`יש שבגליל. בעבר נתקלתי בהמלצות חמות אודות החומוס במקום - כולל מצד מספר חומוסולוגים מדופלמים. המסעדה עצמה לא מנסה לשמור על צניעות כלל - ובשלט הניצב בכניסה נכתב...
איתמר 01.12.08 (10:05)
אנחנו מודים שאנחנו אוהבים את האוכל אבו-גוש, אבל לא את הדוחק ולא את הקושי למצוא חנייה.   בשבת האחרונה בדרכינו אל ה"מתחם" החלטנו לשנות מעט ופנינו לישוב בית-נקופה למסעדת "קפה...
דוא"ל:
סיסמה:
 זכור סיסמה