מס' צפיות - 49
דירוג ממוצע -
מתכון לסלט רוקפור ואגסים
סלט פשוט וטעים להכנסה שמשלב בתוכו את הטעם החריך של הגבינת רוקפור עם השילוב המתוק של הפקאנים והאגסים.
מאת: חוויה בטעמים 09/02/14 (08:50)

 

מצרכים ל- 6 מנות:

1 חסה רומית עם עלים מפורקים וחתוכים לאכילה
3 אגסים מקולפים, מגולענים ופרוסים
140 גרם גבינת רוקפור מפוררת
1 אבוקדו קלוף וקצוץ
1/2 כוס של בצל ירוק קצוץ
1/4 כוס של סוכר לבן
1/2 כוס של אגוזי פקאן
1/3 כוס של שמן זית
3 כפות של חומץ יין אדום
1 וחצי כפיות של חרדל
1 וחצי כפיות של סוכר לבן
1 שן שום קצוצה
1/2 כפית מלח
פלפל שחור גרוס טרי

 

אופן ההכנה:

לחמם מחבת על אש בינונית ולהוסיף את הרבע כוס סוכר ביחד עם הפקאנים. תבחשו בעדינות עד שהסוכר נמס ומקרמל את הפקאנים. תעבירו בזהירות רבה את הפקאנים למשטח לא דביק על מנת שלא יידבקו הפקאנים, תנו לפקאנים זמן להתקרר ואז תרסקו אותם.

לרוטב
לערבב את השמן זית, חומץ, סוכר, חרדל שום מלח ופלפל.

הסלט
להכין קערת סלט גדולה, להכניס את החסה, את האגסים, גבינת רוקפור, אבוקדו, בצל ירוק ולהוסיף מעלל את הפקאנים והרוטב.

 

זמן הכנת מצרכים = 20 דקות
הכנה עצמה = 10 דקות
סה"כ זמן הכנה = 30 דקות

 

המתכון באדיבות www.afakabateva.co.il חוויה בטעמים

 

רוצים לפרסם את דעותכם ב"פרשן"? גם אתם יכולים! לחצו כאן

 

גולשים יקרים, הכותבים באתר משקיעים מזמנם בשבילכם, בואו ניתן להם תגובה! כתבו למטה (בנימוס) את דעתכם.

דרג מאמר:          
תגובות למאמר זה לא התקבלו תגובות לקריאת כל התגובות ברצף
אין תגובות למאמר