מס' צפיות - 7342
דירוג ממוצע -
מרק עצבים
מרק ירוק וחמצמץ -מתכון
מאת: lony 19/06/14 (19:19)

מרק ירוק ונחמד -שהכנתי ממה שהתחשק לי בפרץ של יצירתיות-והוא שיפר לי את תחושת המועקה של השרב וכו

השתמשתי ב:

מים(אך אפשר בלי) :)

ירק-חופן של עלי בייבי,גבעול או 2בזילקום טרי,ומעט נענע טריה כ-גבעול.

ירקות-בצל פרוס לטבעות-ו קולורבי מקולף-חתוך לקוביות.

תבלינים:מלח,פלפל שחור גרוס דק,קורט אגוז מוסקט מגורד

מיץ לימון סחוט

גבינת פרמז'ן מגורדת

הוראות הכנה:

 

לבשל את הירק-עש שהמים קבלו צבע ירוק חום עשיר-(יש שמוציאים את הירק מהמים)

להוסיף את הבצל והקולורבי-ולהמשיך לבשל עד שהכול מתרכך

מורידים את המרק מהאש

מוסיפים מיץ מחצי לימון

וגבינה מגורדת 

ובתאבון.

נ.ב, מי שלא יכול בלי -מוסיף-אבקת מרק לבישול

אפשר לגוון-בעשבי תבלין שונים-לפי טעמכם.

בהצלחה-

אפשר גם ללא גבינה-לשתות את המרק צונן וחמצמץ-

וזה לפי דעתי וכול להשקיט מעט-עצבנות שרבית טיפוסית :)

בתאבון

טוב בגלל שנצטוותי להוסיף עוד מלל-

אז אספר לכם עוד על עצמי

זו הפעם הראשונה שאני מפרסמת משהו בכלל

וחשבתי להתחיל עם המתכון הזה שהכנתי היום

ישלי טבע-בבישול ואפיה שאני מעדיפה להמציא מהראש

ואן מצב שתמצאו אותי מבשלת לפי הספר אחד לאחד

אני מאוד יצירתית

אני מקוה שיש כאן120 מילה אם לא אמשיך 

לדבר על עצמי-

הכותבת היא לין

 

רוצים לפרסם את דעותכם ב"פרשן"? גם אתם יכולים! לחצו כאן

 

גולשים יקרים, הכותבים באתר משקיעים מזמנם בשבילכם, בואו ניתן להם תגובה! כתבו למטה (בנימוס) את דעתכם.

דרג מאמר:          
תגובות למאמר זה לא התקבלו תגובות לקריאת כל התגובות ברצף
אין תגובות למאמר