מרק ירוק ונחמד -שהכנתי ממה שהתחשק לי בפרץ של יצירתיות-והוא שיפר לי את תחושת המועקה של השרב וכו
השתמשתי ב:
מים(אך אפשר בלי) :)
ירק-חופן של עלי בייבי,גבעול או 2בזילקום טרי,ומעט נענע טריה כ-גבעול.
ירקות-בצל פרוס לטבעות-ו קולורבי מקולף-חתוך לקוביות.
תבלינים:מלח,פלפל שחור גרוס דק,קורט אגוז מוסקט מגורד
מיץ לימון סחוט
גבינת פרמז'ן מגורדת
הוראות הכנה:
לבשל את הירק-עש שהמים קבלו צבע ירוק חום עשיר-(יש שמוציאים את הירק מהמים)
להוסיף את הבצל והקולורבי-ולהמשיך לבשל עד שהכול מתרכך
מורידים את המרק מהאש
מוסיפים מיץ מחצי לימון
וגבינה מגורדת
ובתאבון.
נ.ב, מי שלא יכול בלי -מוסיף-אבקת מרק לבישול
אפשר לגוון-בעשבי תבלין שונים-לפי טעמכם.
בהצלחה-
אפשר גם ללא גבינה-לשתות את המרק צונן וחמצמץ-
וזה לפי דעתי וכול להשקיט מעט-עצבנות שרבית טיפוסית :)
בתאבון
טוב בגלל שנצטוותי להוסיף עוד מלל-
אז אספר לכם עוד על עצמי
זו הפעם הראשונה שאני מפרסמת משהו בכלל
וחשבתי להתחיל עם המתכון הזה שהכנתי היום
ישלי טבע-בבישול ואפיה שאני מעדיפה להמציא מהראש
ואן מצב שתמצאו אותי מבשלת לפי הספר אחד לאחד
אני מאוד יצירתית
אני מקוה שיש כאן120 מילה אם לא אמשיך
לדבר על עצמי-