רצועות חזה עוף בשומשום בנוסח סיני החביבים על ילדים ומבוגרים כאחד.
המרכיבים:
300 גרם חזה עוף פרוס לרצועות שומשום (בערך 100 גרם)
לבלילה:
2 כפות רוטב סויה.
3/4 כוס קורנפלור.
1/3 כוס מים/יין לבן.
קורט מלח ופלפל שחור או לבן.
אופן ההכנה:
לערבב בקערה את כל חומרי הבלילה.
לטבול את רצועות חזה העוף בבלילה ולהכניס למקרר לכ-10 דקות.
לצפות את רצועות חזה העוף אחד אחד בשומשום ולטגן בשמן עמוק שחומם מראש.(חם אך לא רותח) לטגן עד להזהבה ולהניח על גבי נייר סופג.
קישור לבלוג שלי