פאסטה טעימה בקלי קלות, בהשראת מתכון של בני סיידא. רק לגרר גבינה צהובה מלמעלה ולהנות...
מצרכים:
300 גרם ספגטי דק שבור לחצי
1 צנצנת עגבניות מיובשות "אוליביה"
5 בצלים ירוקים (רק החלק הלבן)
30 גרם חמאה
מלח ופלפל שחור
חופן פטרוסיליה קצוצה
3 שיני שום שמנמנות
הכנה:
מבשלים את הספגטי במי מלח רותחים, מסננים ושוטפים.
קוצצים את העגבניות המיובשות,הבצלים והשום.
מחממים את החמאה במחבת ומטגנים בה כמה דקות
את השום והבצל. מוסיפים עגבניות ופטרוסיליה ומטגנים
הכל יחד כ - 5 דקות.
יוצקים על הפאסטה ומקפיצים אותה בתערובת.
פתגם: החזק יוצר את מאורעות חייו, החלש נכנע לאלה שהגורל מטיל עליו...
לבלוג של פנינת המטבח