מס' צפיות - 935
דירוג ממוצע -
ספגטי בעגבניות מיובשות
פאסטה טעימה בקלי קלות, בהשראת מתכון של בני סיידא. רק לגרר גבינה צהובה מלמעלה ולהנות...
מאת: פנינת המטבח 25/07/08 (02:28)

מצרכים:

 

300 גרם ספגטי דק שבור לחצי

1 צנצנת עגבניות מיובשות "אוליביה"

5 בצלים ירוקים (רק החלק הלבן)

30 גרם חמאה

מלח ופלפל שחור

חופן פטרוסיליה קצוצה

3 שיני שום שמנמנות

 

הכנה:

 

מבשלים את הספגטי במי מלח רותחים, מסננים ושוטפים.

 

קוצצים את העגבניות המיובשות,הבצלים והשום.

 

מחממים את החמאה במחבת ומטגנים בה כמה דקות

את השום והבצל. מוסיפים עגבניות ופטרוסיליה ומטגנים

הכל יחד כ - 5 דקות.

 

יוצקים על הפאסטה ומקפיצים אותה בתערובת.

 

פתגם: החזק יוצר את מאורעות חייו, החלש נכנע לאלה שהגורל מטיל עליו...

 

לבלוג של פנינת המטבח

 

רוצים לפרסם את דעותכם ב"פרשן"? גם אתם יכולים! לחצו כאן

 

גולשים יקרים, הכותבים באתר משקיעים מזמנם בשבילכם, בואו ניתן להם תגובה! כתבו למטה (בנימוס) את דעתכם.

דרג מאמר:          
תגובות למאמר זה לא התקבלו תגובות לקריאת כל התגובות ברצף
אין תגובות למאמר