מתכון לפילה דג אפוי. קלי קלות וטעים, לתנור ובתיאבון...
מצרכים:
נתחי פילה דג (האהוב עליכם) לפי הכמות הרצויה
לימון טרי סחוט
3 פלפלים ירוקים מתוקים חתוכים קוביות קטנות
3 גמבות חתוכות קוביות קטנות
1 בצל גדול קצוץ
5 שיני שום קצוצות
4 כפות עגבניות משומרות מרוסקות
חופן פטרוסיליה קצוצה
מלח ופלפל שחור
שמן
הכנה:
משרים את נתחי הדג במעט לימון סחוט כשעה.
מחממים תנור לחום בינוני.
במחבת רחבה מחממים שמן ומטגנים בצל,פלפלים ושום
כ - 15 דקות. מוסיפים עגבניות ומטגנים תוך ערבוב כמה דקות.
מוסיפים פטרוסיליה ולימון סחוט לפי הטעם, מתבלים במלח
ופלפל, מערבבים ומכבים את האש.
מניחים את פרוסות הדג בתבנית חד פעמית, יוצקים מעל
ומסביב את תערובת הירקות.
אופים כ - 40 דקות עד השחמת הירקות.
פתגם: החיפוש אחר האושר הוא הסיבה העיקרית לאומללות...
לבלוג של בישלולים שלי