המוס הזה היה פרוייקט גדול לעשייה של אחות של חברה שלי שאוהבת לעשות ניסויי גורמה. אין קישוט וקשקוש שלא היה בו.(שזיפים, קנמון, פירות מסוכרים ומה לא...) אני וחברתי הורדנו את כל מה שמסביב ועשינו את המוס בשיא הפשטות שלו.
מצרכים:
400 גרם שוקולד מריר.
4 ביצים מופרדות.
2 גביעים שמנת חמוצה (של פעם).
100 גרם אגוזים קצוצים (כל אגוז יתאים).
4 שוקולד "מקופלת" מפוררים.
הכנה:
בסיר כפול ממיסים תוך ערבוב שוקולד מריר. מוסיפים חלמונים.
אחד אחד ומערבבים היטב אחרי כל הוספה.
מסירים מהאש ומוסיפים שמנת כף אחרי כף ומערבבים.
מקציפים את החלבונים לקצף יציב ומקפלים לתערובת
השוקולד לקבלת קציפה אחידה.
מוסיפים אגוזים ומקופלת ומערבבים. שומרים במקרר כמה
שעות לפחות.
לבלוג של פנינת המטבח