מס' צפיות - 6073
דירוג ממוצע -
עוגת תפוחים
מאת: ask dikla 06/08/08 (02:20)

כבר חודש שאני מקבלת מחברים הרבה תפוחים ש"צריך לעשות איתם משהו" אז עשיתי פרוייקט והכנתי מספר סוגי עוגות.. אחד מהם זה מתכון שמצאתי בפורום מתכונים בתפוז, מתכון של Kיצי.   אצלי לא אוהבים צימוקים אז עשיתי בלי צימוקים.

 

אני מוסיפה גם חצי כוס מים זה עושה את הבלילה יותר אורירית.

 

תפוחים גדולים קלופים וחתוכים לפלחים דקים
כפית גדושה קינמון
2 כפות סוכר

מערבבים הכול יחד ושמים בתחתית תבנית (26)  משומנת
למעלה מפזרים 100 גרם צימוקים.

מכינים בלילה:

1 כוס סוכר
1 כוס קמת תופח
1/2 כוס שמן
3 ביצים

מערבבים הכול ושופכים על התפוחים

אופים בתנור מחומם ל- 180 מעלות כ- 40 דקות +- מוודאים שפנים העוגה לח אך לא רטוב..ומוציאים.

 

 

 

לבלוג של ask dikla

 

רוצים לפרסם את דעותכם ב"פרשן"? גם אתם יכולים! לחצו כאן

 

גולשים יקרים, הכותבים באתר משקיעים מזמנם בשבילכם, בואו ניתן להם תגובה! כתבו למטה (בנימוס) את דעתכם.

דרג מאמר:          
תגובות למאמר זה התקבלו 3 תגובות לקריאת כל התגובות ברצף
1.
עוגת התפוחים,
ורד 19.11.08 (08:42)
2.
הכנתי את העוגה והיא מעולה!!!
ליז 22.05.09 (15:44)
3.
עוגה נהדרת וקלה להכנה
טל 11.10.09 (19:36)