חלק מהיתרונות של להיות תערובת ארץ ישראלית כשהאבא אשכנזי והאמא ספרדיה זה שאני אוהבת אוכל של שני העולמות, בחגים תמצאו אצלנו קובה ומחאשה לצד גפילטע פיש וכבד קצוץ.
למצוא מסעדה עם אוכל אשכנזי זה לא פשוט ובדרך כלל בצפון הארץ זה בכלל פרוייקט, וכשאבא שלי סיפר שהוא מצא מסעדה חדשה מייד נסענו לבדוק האם שווה..
אני אתחיל ואומר שהמסעדה חדשה ונמצאת בהרצה, לכן העיצוב עוד לא החלטי והתפריט מאוד בסיסי..אבל טעים.
לאחר שהזמנו מנות ראשונות קיבלנו לשולחן מגוון סלטים וחמוצים טעימים, פלפל כבוש, סלט כרוב, חצילים ועוד.
למנות ראשונות ביקשנו כבד קצוץ, קרפעלך עם תפו"א וגפילטע פיש כולם התחסלו במהירות, הטעם היה מצויין, האוכל היה טרי ומתובל כהלכה.
מנה עיקרית כבר כמעט של יכולתי לאכול אז הזמנתי מנה משותפת עם אימי לקחנו שפיוד של פרגיות שהיה טרי וטעים, את הקבב הרומני שאבא לקח בכלל לא ראיתי מרוב שהוא חיסל אותו במהרה והבעל לקח רבע עוף עם יין בתנור ואמר שהיה לו מאוד טעים.
לזה התלוו תוספות של פירה, בצקניות ברוטב (מממעולות) ושעועית ברוטב.
לקינוח הוזמן קומפוט מתוק שהיה מצויין ועם ניחוח תבלינים חזק.
המחיר 300 ש"ח לארבעה אנשים סביר בהחלט.
לסיכום אני יכולה לומר שאנחנו עוד נחזור לשם ונקווה שהם יצליחו.
רוטשילד`ס - תחנת "סונול" עוקף מושבה יקנעם (בכביש בין צומת התשבי לצומת מגידו)
לבלוג של ask dikl