במקור העוגיות הללו נקראות עוגיות טופי אגוזים אך מכיוון שאני לא משתמשת בדר"כ באפיה באגוזים אני תמיד ממירה אותם לקוקוס.
מתכון בקלי קלות. יוצאות עוגיות עגולות ונמסות, זמן ההכנה ממש מצחיק ואפילו ביצים אין במתכון.
רכיבים:
100 גרם אגוזי פקאן גרוסים גס (או 100 גרם קוקוס)
חצי כוס ריבת חלב
רבע כוס סוכר חום בהיר
100 גרם חמאה
כ- 3 כוסות קמח (יצא לי כ-2.5 כוסות)
אופן הכנה:
מערבבים אגוזי פקאן (או קוקוס) ריבת חלב, סוכר חום בהיר וחמאה, מוסיפים קמח עד שמגיעים למרקם של בצק רך ולא דביק.
מקררים שעה, מגלגלים לעוגיות ואופים 1/4 שעה ב-180 מעלות.
בעודן חמות טובלים את העוגיות באבקת סוכר.
לבלוג של ask dikl