מס' צפיות - 5820
דירוג ממוצע -
עוגיות ריבת חלב
במקור העוגיות הללו נקראות עוגיות טופי אגוזים אך מכיוון שאני לא משתמשת בדר"כ באפיה באגוזים אני תמיד ממירה אותם לקוקוס.
מאת: ask dikla 18/09/08 (01:00)

מתכון בקלי קלות. יוצאות עוגיות עגולות ונמסות, זמן ההכנה ממש מצחיק ואפילו ביצים אין במתכון.

 

רכיבים:

 
100 גרם אגוזי פקאן גרוסים גס (או 100 גרם קוקוס)
חצי כוס ריבת חלב
רבע כוס סוכר חום בהיר
100 גרם חמאה
כ- 3 כוסות קמח (יצא לי כ-2.5 כוסות)

אופן הכנה:

 
מערבבים אגוזי פקאן (או קוקוס) ריבת חלב,  סוכר חום בהיר וחמאה, מוסיפים קמח עד שמגיעים למרקם של בצק רך ולא דביק.

מקררים שעה, מגלגלים לעוגיות ואופים 1/4 שעה ב-180 מעלות.
בעודן חמות טובלים את העוגיות באבקת סוכר.

 

לבלוג של ask dikl

 

רוצים לפרסם את דעותכם ב"פרשן"? גם אתם יכולים! לחצו כאן

 

גולשים יקרים, הכותבים באתר משקיעים מזמנם בשבילכם, בואו ניתן להם תגובה! כתבו למטה (בנימוס) את דעתכם.

דרג מאמר:          
תגובות לכתבה זו התקבלה תגובה אחת לקריאת כל התגובות ברצף
1.
עוגיות ריבת חלב
02.05.11 (12:41)