החמין של סבתי שכל מי שטועם מתמכר לו. אני הוספתי לו את הגרונות, סבתי מכינה נדמה לי רק עם בשר ועוף.
החמין של סבתי שכל מי שטועם מתמכר לו. אני הוספתי לו את הגרונות, סבתי מכינה נדמה לי רק עם בשר
ועוף. טיפ שקיבלתי מאחת הדודות שאין לי מושג למה, זה להוסיף את הפלפל בשישי בלילה.
אנחנו תמיד נהגנו לסחוט מעל לימון ולאכול, ממש טעים... בקיצור חמין אוייסבתא..... פשוט מעדן.
מצרכים:
נתחי בשר/גרונות הודו/חלקי עוף
3 כוסות אורז
5 עגבניות גדולות קצוצות גס
2 בצלים קצוצים דק
1 פלפל ירוק גדול מתוק
3 קופסאות רסק עגבניות קטן
מלח ופלפל שחור
1 כף אבקת מרק עוף
שמן
כ - 10 כוסות מים (ייתכן ובמהלך השבת יהיה צורך להוסיף מים).
מצרכים:
מחממים שמן בסיר רחב ומתחילים לאדות את הבצל והעגבניות.
מוסיפים את חלקי הבשר ומאדים כרבע שעה באש בינונית מכל
הצדדים.
מוסיפים אורז שטוף ורסק עגבניות ואת המים ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את אבקת המרק,מלח ופלפל שחור, מוסיפים גם
את הביצים ומבשלים כחצי שעה באש קטנה.
מעבירים לפלטת שבת.
לבלוג של פנינת המטבח