אתמול עוגה כזו רק גדולה יצאה לחייל הכי הכי בצה"ל, בטוחה שלא נותר פירור.
המתכון הנ"ל הוא בהשראתה ומתבסס על רעיון מעולה של ניקי ב. (בלוגרית מוכרת פה בפרדס) ומצויין לניצול שאריות או מעדנים שמתקרב תוקפם.
המתכון המקורי של ניקי הוא עם מילקי אז אחרי שעשיתי את זה עם מילקי שוקולד בפעם הבאה החלטתי לא ללכת לחנות לקנות מילקי במיוחד ולהשתמש בדני שוקולד שהיה לי בבית, גם דני וניל הולך פה מצויין.
העוגה יוצאת רכה ולחה מבפנים. טעימה טעימה ואת הטוויסט בציפוי תראו לבד. אתמול עוגה כזו רק גדולה יצאה לחייל הכי הכי בצה"ל, בטוחה שלא נותר פירור.
כמות ל- 2 תבניות אינגליש קייק
מצרכים:
3 ביצים
240 ג` סוכר (כוס + 2 כפות)
מעדן מילקי שוקולד קצפת 170 מ"ל
3/4 כוס שמן
כוס מים רותחים
2 כפות שוקולית
כף קקאו
210 ג` קמח תופח (כוס וחצי)
קרם:
100 ג` שוקולד מריר
100 מ"ל שמנת מתוקה
כף ממרח שוקולד השחר (או נוטלה למתחכמים)
ככה זה היה לפני הציפוי..והסוכריות.
הכנה:
1. להקציף ביצים וסוכר.
2. להוסיף את המצרכים "הרטובים".
3. להוסיף את היבשים.
4. להכניס לתנור שחומם בחום בינוני בסביבות 40 דקות.
5. להמיס שוקולד ושמנת, לצקת על העוגה
לבלוג של ask dikl