סלט מתוק ודבשי. אפשר כמובן לשחק עם הפירות לפי הטעם האישי. שיהיה לכולם את הטעם הזה כל השנה...
מצרכים:
1 תפוח עץ
1 אשכולית
1 אגס
1 תפוז
1 אפרסק
1/2 מלון
1/2 כוס מיץ תפוזים
1/2 כוס יין מתוק
1/3 כוס דבש
2 בננות
1/2 כוס גרגירי רימון
1/2 כוס קוקוס מגורר
הכנה:
שוטפים וקולפים את הפירות. חותכים לקוביות קטנות.
מערבבים בקערה מיץ תפוזים, יין ודבש. יוצקים על הפירות
ומערבבים. מניחים לפירות לשרות במיץ כ - 3 שעות.
זורים קוקוס ומגישים.
לבלוג של פנינת המטבח