שעה 1600 עדין מגישים עסקית. צוות גדול במטבח. מנהל המסעדה פתח לנו עוד שולחן .ומגיש ארבע עסקיות כשהמחיר נקבע על פי המנה העיקרית. המלצר מודיע שהמנות יוצאות לפי הסדר במטבח ולא בקטע של מנה 1 או שתיים. בסדר. יש ברירה?
ההזמנה מגיעה (במהירות הבזק) והשולחן מתמלא בכל המנות תוך שניות ספורות מה שקצת הרים גבה אצל חלק מאיתנו. אני אישית לא אוהב את השיטה הזו מאחר ולשיטתי הטעמים מתערבבים ונהייה לי בלאגן בפה ,אני אוהב כל מנה בנפרד(סיסטמה). לכבד אותה ולהרגיש בדיוק את הטעמים .
ולאוכל. חציל מאודה ברוטב סויה ,חומץ אורז,שום ובצלים ירוקים - לא טוב.סלט קלמארי ובצל בויניגרט צילי צאוולה אדום - טוב מאד (תוספת 25 ש"ח). סלט בודהה כרוב אדום ,שורשים,כוסברה,נענע בויניגרט תפוזים ובוטנים - טוב.
ועוד מנה אחת שאני לא זוכר לצערי.
עיקריות או גדולות כפי שהם קוראים לזה המחיר נקבע לפי מחיר המנות האלו.סארי קארי אטריות ,עוף,חזיר,שרימפס בקארי אגוזים ובוטנים חריף (53 ש"ח) - טעים. נואה פאד פריק נתחי סירליון,צילי יבש שום ואגוזי קשיו (85 ש"ח) מזכיר לי את בויקו מהסינית האדומה לפני 30 שנה. פאנגהבי פרגיות בצל,רהיטה, נענע וצאפטי - לא רע (65 ש"ח) קורן שרימפס מנה מפורסמת שלהם -בינוני.
כל זה מלווה בשתי קעריות אורז לבן שלא טעמתי וכוס לימונדה טעימה לסועד בנוסף לקחנו כוס לאסי בטעם פאפיה ומנגו היה טעים מאד אבל לא ממש לאסי (איפה היוגרק) 21 ש"ח.
לסיכום, האוכל היה די טעים לי בסך הכל למרות שחלקו החזיר אותי אחורה במנהרת הזמן, הייתי מגדיר את המסעדה כסינית של שנות ה-2000. כמובן עם שדרוגים שונים ומשונים ועיצוב מנות שונה .מה שכן רציתי לציין לחיוב זה שלא כל המנות היו מסוכרות או ממותקות מדי ולחלקן אפילו היה טאץ' חריף או פיקנטי פלוס.
סך הכל מקום נחמד. לא גורמה או משהו אבל לעבור לארוחה לא מחיבת בהחלט כן.