מצרכים:
2 כוסות אורז
מעט שמן זית
2 בצלים קצוצים דק
1/2 כפית הל טחון
1 כפית כורכום
1/2 כפית קנמון
1/4 כפית פלפל אנגלי
3 כוסות ציר עגל/מים
400 גרם קוביות עגל מבושלות במים
1 כוס גרגירי חומוס מבושלים
הכנה:
מחממים שמן במחבת ומשחימים קלות את
פיסות העגל.
מחממים שמן בסיר ומטגנים את הבצל. מוסיפים
את האורז ומטגנים תוך ערבוב מתמיד.
מוסיפים תבלינים ומערבבים קלות. מוסיפים חומוס ואת ציר העגל ומביאים לרתיחה.
מבשלים באש קטנה כ - 20 דקות. משהים בסיר
סגור 10 דקות ומערבבים את האורז.
לבלוג של פנינת המטבח