מס' צפיות - 1197
דירוג ממוצע -
אורז עם חומוס ובשר
מתכון לאורז מבושל בציר של עגל שבושל קודם לכן בתוספת גרגירי חומוס ויש גם תוספת.
מאת: פנינת המטבח 21/10/08 (16:02)

מצרכים:

 

2 כוסות אורז

מעט שמן זית

2 בצלים קצוצים דק

1/2 כפית הל טחון

1 כפית כורכום

1/2 כפית קנמון

1/4 כפית פלפל אנגלי

3 כוסות ציר עגל/מים

400 גרם קוביות עגל מבושלות במים

1 כוס גרגירי חומוס מבושלים

 

הכנה:

 

מחממים שמן במחבת ומשחימים קלות את

פיסות העגל.

 

מחממים שמן בסיר ומטגנים את הבצל. מוסיפים

את האורז ומטגנים תוך ערבוב מתמיד.

 

מוסיפים תבלינים ומערבבים קלות. מוסיפים חומוס ואת ציר העגל ומביאים לרתיחה.

 

מבשלים באש קטנה כ - 20 דקות. משהים בסיר

סגור 10 דקות ומערבבים את האורז.

 

לבלוג של פנינת המטבח

 

רוצים לפרסם את דעותכם ב"פרשן"? גם אתם יכולים! לחצו כאן

 

גולשים יקרים, הכותבים באתר משקיעים מזמנם בשבילכם, בואו ניתן להם תגובה! כתבו למטה (בנימוס) את דעתכם.

דרג מאמר:          
תגובות למאמר זה לא התקבלו תגובות לקריאת כל התגובות ברצף
אין תגובות למאמר