אצלי משוגעים על שקשוקה זה גם פתרון מעולה לארוחת ערב כשבאים אורחים בהפתעה ובכלל לשבת ליד מחבת עם לחם ולנגב את הרוטב..ממממממממממ.
אצלי משוגעים על שקשוקה זה גם פתרון מעולה לארוחת ערב כשבאים אורחים בהפתעה ובכלל לשבת ליד מחבת עם לחם ולנגב את הרוטב..ממממממממממ.
דרגת החריפות נקבעת אצל כל אחד אני לא מוסיפה פלפלים מאף סוג ואוהבת הרבה רוטב..כל אחד והטעם שלו.
הכמות פה הספיקה לי ל -4-5 אורחים כשהחישוב הוא כ-2 ביצים לכל אורח.
קוצצים בצל גדול ומטגנים עם שמן זית, מוסיפים 2 עגבניות חתוכות לריבועים גדולים.
לאחר שמתרכך קלות מוסיפים 2 קופסאות בינוניות של רסק עגבניות וכ- 1.5 כוסות מים.
מצרפים תבלינים, פפריקה מתוקה וחריפה, שום, אורגנו, פלפל ומלח.
נותנים לרוטב להתבשל קצת ושוברים ביצים לתוך המחבת.
משתדלים שהביצים יהיו שלמות ולא יפלו שברים.מי שלא מצליח יכול לשבוא בכוס ואז להעביר.
משאירים מכוסה עם מכסה או פתוח (אם זה בלי מכסה זה טיפה יותר זמן). עד שהחלבון נהיה לבן.
ו..זהו מוציאים את הלחם הלבן מהמדור הקודם וטורפים.
לבלוג של ask dikla