מתכון לפיצה בחמש דקות ושני מצרכים לבצק. לא שמרים ולא בטיח...2 דקות ערבוב. לא מתפיחים, לא נותנים לה לנוח ויאללה לתנור. יוצאת פיצה טעימה, עבה והכי חשוב, קלה להכנה.
לא שמרים ולא בטיח...2 דקות ערבוב , לא מתפיחים, לא נותנים לה לנוח ויאללה לתנור, יוצאת פיצה טעימה , עבה והכי חשוב קלה להכנה.
לבצק:
2 גביעים של לבן או אשל.
חבילה קטנה של קמח תופח.
מערבבים עד שיוצאת עיסה ממש אבל ממש דביקה. לא להיבהל ככה צריך להיות.
מורחים את העיסה בתבנית של התנור המכוסה בנייר אפייה. שימו לב שהבצק תופח אז תשתדלו לפזר שכבה לא עבה.
מכניסים לתנור לכמה דקות לחום של 170-180 מעלות.
ומחכים שיזהיב טיפה.
מוציאים מהתנור
מורחים רוטב עגבניות - הכי פשוט זה קופסא קטנה של רסק עגבניות, חצי כוס מים , מלח , פלפל ואורגנו.
מעל מפזרים גבינה ותוספות.
שמים לעוד כמה דקות על מנת להמיס את הגבינה..
וזהו..זו כל התורה.
לבלוג של ask dikla