מס' צפיות - 1083
דירוג ממוצע -
פשטידת קישואים ופצפוצי אורז
מאת: פנינת המטבח 07/01/09 (14:15)

עוד פשטידה קריספית בקלי קלות ובמעט מצרכים. נראה לי שהיום קצת החסרתי בפצפוצים והיא איבדה את המראה הקריספי, אך עדיין טעימה מאוד. בכל אופן, דייקו בכמויות.

 

מצרכים:

 

2 כוסות פצפוצי אורז

2 קופסאות גבינה לבנה 5 אחוז או 9

2 כוסות קישואים מגוררים בקליפתם

מלח ופלפל שחור

2 ביצים

 

הכנה:

 

מערבבים היטב את כל החומרים, טועמים ומתקנים תיבול.

 

מחממים תנור לחום 180 ומעבירים את התערובת

לתבנית בינונית משומנת/פיירקס.

 

אופים כ - 40 דקות או עד שהפשטידה התייצבה.

 

לבלוג של פנינת המטבח

 

רוצים לפרסם את דעותכם ב"פרשן"? גם אתם יכולים! לחצו כאן

 

גולשים יקרים, הכותבים באתר משקיעים מזמנם בשבילכם, בואו ניתן להם תגובה! כתבו למטה (בנימוס) את דעתכם.

דרג מאמר:          
תגובות לכתבה זו התקבלה תגובה אחת לקריאת כל התגובות ברצף
1.
brizb ל"ת
brizb 11.03.16 (07:22)