קצת שונה מן הרגיל שבו משחימים את האטריות.
אני השארתי אותן רכות יותר והתוצאה טובה לא פחות.
מצרכים:
1/3 כוס שמן זית
2 בצלים קצוצים דק
2 כוסות אורז שטוף ומסונן
חופן צנוברים
חופן אטריות דקות
2 כפיות בהרט
1/4 כפית קינמון
קורט הל טחון
מלח ופלפל שחור
3 כוסות מים
הכנה:
מחממים שמן זית בסיר ומאדים את הבצל מספר דקות.
מוסיפים אטריות ומטגנים עד להזהבה. מוסיפים צנוברים
ומטגנים הכל יחד כמה רגעים.
מוסיפים את האורז והתבלינים ומטגנים הכל יחד תוך
ערבוב.
מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה. מבשלים באש
קטנה כ - 20 דקות. משהים בסיר עוד 10 דקות ומערבבים.
לבלוג של פנינת המטבח