מתכון לפשטידה עסיסית וריחנית עם בשר ופטריות. מומלץ מאוד!
מצרכים:
כרבע כוס שמן זית
5 שיני שום קצוצות
3 בצלים קצוצים דק
300 גרם פטריות טריות פרוסות
500 גרם בשר בקר טחון
מלח ופלפל
כפית בהרת
3 בצלים ירוקים קצוצים דק
3 כפות פירורי לחם
5 ביצים
הכנה:
מחממים תנור לחום 180.
מחממים במחבת גדולה את השמן ומטגנים בצל ושום
במשך 5 דקות. מוסיפים פטריות ומטגנים עד שאין
נוזלים במחבת.
מניחים בקערה את הבשר הטחון עם הבצל הירוק, מוסיפים לו את תכולת המחבת, תבלינים, ביצים ופירורי לחם.
יוצקים את התערובת לתבנית ומשטחים לשכבה אחידה.
אופים כשלושת רבע השעה עד שהפשטידה זהובה.
מוציאים, מצננים כחצי שעה ופורסים למנות.
לבלוג של פנינת המטבח