מס' צפיות - 3473
דירוג ממוצע -
פשטידת בשר ופטריות - מתכון
מתכון לפשטידה עסיסית וריחנית עם בשר ופטריות. מומלץ מאוד!
מאת: פנינת המטבח 11/01/09 (01:50)

מצרכים:

 

כרבע כוס שמן זית

5 שיני שום קצוצות

3 בצלים קצוצים דק

300 גרם פטריות טריות פרוסות

500 גרם בשר בקר טחון

מלח ופלפל

כפית בהרת

3 בצלים ירוקים קצוצים דק

3 כפות פירורי לחם

5 ביצים

 

הכנה:

 

מחממים תנור לחום 180.

 

מחממים במחבת גדולה את השמן ומטגנים בצל ושום

במשך 5 דקות. מוסיפים פטריות ומטגנים עד שאין

נוזלים במחבת.

 

מניחים בקערה את הבשר הטחון עם הבצל הירוק, מוסיפים לו את תכולת המחבת, תבלינים, ביצים ופירורי לחם.

 

יוצקים את התערובת לתבנית ומשטחים לשכבה אחידה.

אופים כשלושת רבע השעה עד שהפשטידה זהובה.

מוציאים, מצננים כחצי שעה ופורסים למנות.

 

לבלוג של פנינת המטבח

 

רוצים לפרסם את דעותכם ב"פרשן"? גם אתם יכולים! לחצו כאן

 

גולשים יקרים, הכותבים באתר משקיעים מזמנם בשבילכם, בואו ניתן להם תגובה! כתבו למטה (בנימוס) את דעתכם.

דרג מאמר:          
תגובות לכתבה זו התקבלה תגובה אחת לקריאת כל התגובות ברצף
1.
נשמע מדהים...!!! ל"ת
אני 24.02.09 (14:44)