מצרכים:
50 גרם חמאה
3 כפות שמן זית
1 בצל גדול קצוץ דק
2 כרישות גדולות קצוצות
250 גרם פטריות שמפיניון טריות פרוסות לרצועות
מלח ופלפל שחור
300 גרם גבינת שמנת
150 גרם קשקבל מגורדת
חופן קטן שמיר קצוץ
3 בצלים ירוקים קצוצים
2 כפות קמח
3 ביצים
הכנה:
מחממים תנור לחום בינוני 180.
ממיסים במחבת את החמאה בשמן ומטגנים את
הבצל והכרישה, בערך 10 דקות תוך ערבוב מידי פעם.
מוסיפים פטריות, מלח ופלפל ומטגנים 5 דקות.
מסירים מהאש ומעבירים לקערה.
מוסיפים לקערה את הגבינות, עשבי התיבול,מלח ופלפל, קמח וביצים ומערבבים היטב.
יוצקים את התערובת לתבנית בינונית ואופים כ - 45
דקות, עד שהפשטידה מזהיבה.
לבלוג של פנינת המטבח