מס' צפיות - 1694
דירוג ממוצע -
פשטידת כרישה, פטריות וגבינת שמנת
שילוב של גבינת שמנת וירקות, תענוגי של ממש!
מאת: פנינת המטבח 24/01/09 (22:25)

מצרכים:

 

50 גרם חמאה

3 כפות שמן זית

1 בצל גדול קצוץ דק

2 כרישות גדולות קצוצות

250 גרם פטריות שמפיניון טריות פרוסות לרצועות

מלח ופלפל שחור

300 גרם גבינת שמנת

150 גרם קשקבל מגורדת

חופן קטן שמיר קצוץ

3 בצלים ירוקים קצוצים

2 כפות קמח

3 ביצים

 

הכנה:

 

מחממים תנור לחום בינוני 180.

 

ממיסים במחבת את החמאה בשמן ומטגנים את

הבצל והכרישה, בערך 10 דקות תוך ערבוב מידי פעם.

מוסיפים פטריות, מלח ופלפל ומטגנים 5 דקות.

מסירים מהאש ומעבירים לקערה.

 

מוסיפים לקערה את הגבינות, עשבי התיבול,מלח ופלפל, קמח וביצים ומערבבים היטב.

 

יוצקים את התערובת לתבנית בינונית ואופים כ - 45

דקות, עד שהפשטידה מזהיבה.

 

לבלוג של פנינת המטבח

 

רוצים לפרסם את דעותכם ב"פרשן"? גם אתם יכולים! לחצו כאן

 

גולשים יקרים, הכותבים באתר משקיעים מזמנם בשבילכם, בואו ניתן להם תגובה! כתבו למטה (בנימוס) את דעתכם.

דרג מאמר:          
תגובות לכתבה זו התקבלה תגובה אחת לקריאת כל התגובות ברצף
1.
פשטידת כרישה
ויקטוריה 05.10.11 (08:08)