מצרכים:
6 צלעות טלה קטנות
2 עגבניות גדולות מרוסקות
1 בצל גדול סגול קצוץ דק
1 כף דבש
מלח ופלפל שחור
זעפרן לפי הטעם
הכנה:
מחממים טיפונת שמן בסיר (הצלעות די שומניות) ומאדים
את הבצל והעגבניות כ - 10 דקות באש קטנה.
מוסיפים את הדבש, הזעפרן, המלח והפלפל ומאדים
תוך ערבוב עוד כמה רגעים.
מניחים את הצלעות ברוטב שנוצר ומאדים מכל צד
כמה רגעים. מוסיפים נוזלים כדי כיסוי ומבשלים
כשעה וחצי עד שהצלעות רכות.
לבלוג של פנינת המטבח