מס' צפיות - 522
דירוג ממוצע -
צלעות טלה ברוטב עגבניות וזעפרן
לאוהבי הטלה, צלי בעל מתיקות קלה בניחוח זעפרן.
מאת: פנינת המטבח 30/01/09 (00:56)

מצרכים:

 

6 צלעות טלה קטנות

2 עגבניות גדולות מרוסקות

1 בצל גדול סגול קצוץ דק

1 כף דבש

מלח ופלפל שחור

זעפרן לפי הטעם

 

הכנה:

 

מחממים טיפונת שמן בסיר (הצלעות די שומניות) ומאדים

את הבצל והעגבניות כ - 10 דקות באש קטנה.

 

מוסיפים את הדבש, הזעפרן, המלח והפלפל ומאדים

תוך ערבוב עוד כמה רגעים.

 

מניחים את הצלעות ברוטב שנוצר ומאדים מכל צד

כמה רגעים. מוסיפים נוזלים כדי כיסוי ומבשלים

כשעה וחצי עד שהצלעות רכות.

 

לבלוג של פנינת המטבח

 

רוצים לפרסם את דעותכם ב"פרשן"? גם אתם יכולים! לחצו כאן

 

גולשים יקרים, הכותבים באתר משקיעים מזמנם בשבילכם, בואו ניתן להם תגובה! כתבו למטה (בנימוס) את דעתכם.

דרג מאמר:          
תגובות למאמר זה לא התקבלו תגובות לקריאת כל התגובות ברצף
אין תגובות למאמר