מס' צפיות - 710
דירוג ממוצע -
קציצות דג
מתכון לקציצות דג עם חומוס. כל הפרטים כאן לפניכם...
מאת: פנינת המטבח 08/02/09 (14:36)

קציצות דג רכות שעוברות טיגון טרם כניסתם לסיר הרוטב. מומלץ להכין חלה טרייה.

 

מצרכים:

 

300 גרם פילה דג טחון (נסיכה/בקלה)

חופן פטרוסיליה קצוצה

חופן כוסברה קצוצה

3 שיני שום כתושות

1 תפוח אדמה מגורר

2 - 1 ביצה

כף פירורי לחם

תבלינים לפי הטעם: פלפל אנגלי, מוסקט,פפריקה,כורכום

 

הכנה:

 

מערבבים היטב את כל חומרי הקציצות ומשהים

כשעה במקרר למיצוי הטעמים.

 

מחמיים שמן במחבת ומטגנים את הקציצות משני הצדדים. מספיגים בנייר.

 

מצרכים לרוטב:

 

כוס וחצי חומוס גרגירים מבושלים (משומר)

5 עגבניות מבושלות, קלופות וקצוצות

4 שיני שום פרוסות

מלח ופלפל לבן

כפית פפריקה מתוקה/חריפה

3 פלפלים אדומים מתוקים יבשים חתוכים גס

מעט שמן

 

הכנה:

 

מחממים שמן בסיר ומאדים עגבניות, שום ופלפלים

כ - 10 דקות באש קטנה.

 

מוסיפים תבלינים, חומוס ומערבבים. מוסיפים כוס מים

ומביאים לרתיחה. מוסיפים קציצות מטוגנות ומבשלים עד

שהכל מסמיך, כ - 40 דקות. במהלך הבישול יש להוסיף מידי פעם מעט מים.

 

לבלוג של פנינת המטבח

 

רוצים לפרסם את דעותכם ב"פרשן"? גם אתם יכולים! לחצו כאן

 

גולשים יקרים, הכותבים באתר משקיעים מזמנם בשבילכם, בואו ניתן להם תגובה! כתבו למטה (בנימוס) את דעתכם.

דרג מאמר:          
תגובות למאמר זה לא התקבלו תגובות לקריאת כל התגובות ברצף
אין תגובות למאמר