ממרח כבד - מתכון
הבוכארים מכנים את ממרח הכבד הזה "פצ`ונקה", מתובל קצת אחרת אבל טעים בטירוף. אני לא זוכרת אם אכלתי כזה בדיוק אצל סבתי אבל הטעם מוכר לי ואהוב. אז מיועד למי שקצת רוצה לצאת מן השגרה.
מצרכים:
1/2 ק"ג כבד עוף צלוי
4 בצלים
4 ביצים קשות
חופן כוסברה קצוצה
מלח ופלפל
1/2 כפית חרדל
הכנה:
חותכים בצלים בינוני ומטגנים בשמן זית. מעבירים לממחה וטוחנים
ביחד עם הכבדים ויתר המצרכים.
לבלוג של פנינת המטבח
רוצים לפרסם את דעותכם ב"פרשן"? גם אתם יכולים! לחצו כאן
גולשים יקרים, הכותבים באתר משקיעים מזמנם בשבילכם, בואו ניתן להם תגובה! כתבו למטה (בנימוס) את דעתכם.