לימונדה אבל לא ממש. אני מגיש אותה אצלי במסעדה. חשוב: להשתמש ביוגורט לשתייה נוזלי ואיכותי, לסחוט מיץ לימון מלימונים טריים ולהגיש למי שאוהבים.
לימונדה לבנה | עומר מילר
לימונדה אבל לא ממש. אני מגיש אותה אצלי במסעדה. חשוב: להשתמש ביוגורט לשתייה נוזלי ואיכותי, לסחוט מיץ לימון מלימונים טריים ולהגיש למי שאוהבים. מתכון נפלא שיכול לשדרג לכם את שולחן החג בשבועות.
לכוס אחת של לימונדה:
1/4 כוס מיץ לימון טרי
1/4 כוס מי סוכר קרים (1:1)
1/4 כוס יוגורט לשתייה
2 כפות סילאן
לקישוט: עלי נענע
למי הסוכר: מערבבים כוס סוכר עם כוס מים רותחים עד שמקבלים נוזל שקוף. זה לוקח כמה דקות. נותנים להם להתקרר. ואז פשוט מערבבים הכל יחד. מוזגים, מקשטים בעלי נענע ומגישים למי שאוהבים.
היכנסו ל CookEat ותוכלו לצפות בעומר מילר מכין עבורכם את המתכון הנפלא הזה לשבועות. מתכונים חלביים נוספים לחג השבועות ממתינים לכם בסרטונים באתר, מוגשים באהבה על ידי מיטב השפים החשאלים.
ניתן להדפיס את המתכונים וכמובן להגיב ולספר לנו איך יצא לכם.
בתאבון!