מי לא אוהב עוגת שוקולד. אז הנה מתכון קל שכל אחד יכול להכין לבד בקלות. תהנו...
רכיבים
3 כפות קקאו
2 כפות נס קפה
כוס מים
כוס סוכר
חבילת שוקולד מריר
2 כוסות קמת תופח
שקית אבקת אפיה
אופן ההכנה
מערבבים את הקקאו הקפה המים והסוכר בסיר, ומבשלים על האש.
כשהתערובת רותחת מכבים את האש. בסיר נפרד ממיסים את חבילת השוקולד (בסיר קטן בתוך סיר גדול עם מים) ואת המרגרינה מוסיפים אחרי שמכבים את האש.
מפרידים את הביצים. את הצהובים להוסיף לשוקולד עם המרגרינה (כשהם כבר קרים, אחרת מקבלים ''עיניים צהובות'' בעוגה) ולערבב.
מאחדים את התערובות, ומוסיפים את 2 כוסות הקמח ואת שקית אבקת האפייה. מקציפים את הלבן עם כוס סוכר.
כשהקצפת מוכנה, לאחד אותה עם התערובת, ולערבב שוב. כשמתקבל מרקם אחיד, לשים (בתנועות קיפול!) בתוך תבנית משומנת. לשים בתנור למשך חצי שעה בחום של 170 מעלות.
זהו, העוגה מוכנה. בתיאבון....