מס' צפיות - 1259
דירוג ממוצע -
פשטידת אפונה
פשטידת אפונה לכל אוהבי הפשטידות. פשטידה שהיא כאילו עוגה...אבל היא לא... היא פשטידה מעולה !
מאת: monday 19/11/11 (19:06)

 

פשטידת אפונה / monday

 

החומרים:

 

1 חב` אפונה קפואה - 800 גר`
50 גר` חמאה
4 בצלים בינוניים קטנים חתוכים לקוביות
3 כפות שמן זית
1/2 כפית מלח
1 כפית פלפל שחור
1 כפית מעט מלאה פפריקה מתוקה
3 ביצים
1/2 קופ` גבינה לבנה 5% - כ-100 גר`
4 כפות מלאות קמח תופח    

 

 

אופן הכנה:

מטגנים את הבצלים במחבת עם שמן הזית עד לשקיפותם. בסיר שמים את האפונה הקפואה,

מעבירים את הבצלים אל האפונה ומערבבים בעדינות עם הבצלים מס` דקות. מוסיפים את החמאה

וממשיכים לערבב עד שכל האפונה הפשירה. מתבלים במלח, פלפל ופפריקה מתוקה.

מערבבים הכל יחדיו ומורידים מהאש, שמים למס` דקות צינון את האפונה, ואח``כ מוסיפים את הביצים, הגבינה והקמח.

 

מערבבים הכל לתערובת אחידה ומעבירים לתבנית משומנת בקוטר 26 או תבניות אישיות או תבנית סיליקון עם חור באמצע.

אופים בחום של 175 מעלות 30 דקות.    

 

 

פשטידה נפלאה לאוהבי האפונה...וגם קלה מאוד להכנה

 

 

בתיאבון ותיהנו

 

והקישור למתכון הנפלא

 

 

http://www.tapuz.co.il/blog/net/viewentry.aspx?entryid=1543846

 

 

 

 

רוצים לפרסם את דעותכם ב"פרשן"? גם אתם יכולים! לחצו כאן

 

גולשים יקרים, הכותבים באתר משקיעים מזמנם בשבילכם, בואו ניתן להם תגובה! כתבו למטה (בנימוס) את דעתכם.

דרג מאמר:          
תגובות למאמר זה התקבלו 2 תגובות לקריאת כל התגובות ברצף
1.
מדהים
אבלין 24.08.12 (05:27)
2.
כל הכבוד ל"ת
אכבה 24.08.12 (05:28)