מס' צפיות - 1535
דירוג ממוצע -
כופתאות אורז ובשר
עכשיו סיימתי להכין את התבשיל הזה. מעדן טעים ביותר...
מאת: פנינת המטבח 09/08/08 (23:16)

מצרכים:

 

רבע ק"ג בשר עוף טחון

רבע ק"ג בשר בקר טחון

כוס אורז שטוף

2 ביצים

מס` ענפי בצל ירוק קצוצים דק (רק החלק הירוק)

חופן נדיב פטרוסיליה קצוצה

מלח ופלפל שחור

כפית כמון

 

לרוטב:

 

כרישה קטנה פרוסה לטבעות

1/2 לימון סחוט

3 שיני שום קצוצות

מלח ופלפל שחור

קופסה קטנה רסק עגבניות (100 גרם)

3 כוסות מים

מעט שמן

 

הכנה:

 

מביאים מים לרתיחה בסיר, מוסיפים את האורז ומבשלים כ - 10

דקות. מסננים ומניחים בצד להצטנן.

 

מערבבים בקערה את שני סוגי הבשר, התבלינים, הביצים

ועשבי התיבול. מוסיפים את האורז לקערה ומעסים הכל יחדיו.

 

מחממים שמן בסיר ומאדים את טבעות הכרישה והשום כ -

5 דקות. מוסיפים רסק עגבניות, מלח ופלפל ומערבבים ביחד

עוד כמה רגעים.

 

מוסיפים את הנוזלים ומביאים לרתיחה. מוסיפים כופתאות

לרוטב הרותח, מנמיכים ומבשלים הכל כשעה. במהלך הבישול

מוסיפים את הלימון הסחוט.

 

הערה: הכופתאות תופחות במקצת בתחילת הבישול.

 

לבלוג של פנינת המטבח

 

רוצים לפרסם את דעותכם ב"פרשן"? גם אתם יכולים! לחצו כאן

 

גולשים יקרים, הכותבים באתר משקיעים מזמנם בשבילכם, בואו ניתן להם תגובה! כתבו למטה (בנימוס) את דעתכם.

דרג מאמר:          
תגובות למאמר זה לא התקבלו תגובות לקריאת כל התגובות ברצף
אין תגובות למאמר