מס' צפיות - 2249
דירוג ממוצע -
עוגת תפוחים ובננות - מתכון
עונת הבננות בעיצומה, ויש הרבה מה להכין איתן בעיקר עם אלה שמתחילות להשחיר. את המתכון מתאתי בפורום בישול לילדים ועשיתי בו שינויים. אפשר לשים את התפוחים בתחתית העוגה ואפשר למעלה על מנת לחסוך זמן ולחסוך את ההפיכה של העוגה. כך או כך העוגה טעימה ויפה.
מאת: ask dikla 12/11/08 (02:10)

המצרכים:

 

2 תפוחי עץ קלופים ופרוסים לעיגולים
2 בננות
1/2 כוס סוכר
3/4 כוס שמן
חצי כוס מים פושרים

3 ביצים
1/2 1 כוסות קמח תופח
תבנית אפיה מרופדת בניר אפיה - חשוב!  

אופן ההכנה


1. מחממים תנור לחום בינוני ,מרפדים תבנית בנייר אפיה ומסדרים את התפוחי עץ .
2. מערבבים את שמן ,סוכר, ביצים, קמח , חותכים דק את הבננה ,מערבבים היטב הכל ויוצקים לתבנית מעל תפוחי עץ.

3. אופים כ 40 דקות, מוצאים מהתנור ,מצננים והופכים את העוגה .

 

תוספת שלי (דקלה):

מעל הנייר אפייה זורים 3 כפות סוכר חום מעורבב עם קינמון.ורק אז שמים את התפוחים.

 

לבלוג של ask dikla

 

רוצים לפרסם את דעותכם ב"פרשן"? גם אתם יכולים! לחצו כאן

 

גולשים יקרים, הכותבים באתר משקיעים מזמנם בשבילכם, בואו ניתן להם תגובה! כתבו למטה (בנימוס) את דעתכם.

דרג מאמר:          
תגובות למאמר זה לא התקבלו תגובות לקריאת כל התגובות ברצף
אין תגובות למאמר