מס' צפיות - 2162
דירוג ממוצע -
מרק רגל וחומוס מרוקאי
מרק טעים מן המטבח המרוקני. סמיכותו תלויה בטעם האישי. במשך הבישול יש להוציא החוצה מן המרק את הגרגירים + תפו"א ולמעוך ולהחזיר לסיר.
מאת: פנינת המטבח 22/11/08 (09:15)

מצרכים:

 

500 גרם גרגירי חומוס מושרים ללילה במים

בערך 8 חתיכות רגל עגל

2 כפיות כורכום

חופן קטן עלי כרפס קצוצים

חופן כוסברה קצוצה

מלח ופלפל שחור

4 שיני שום כתושות

2 תפוחי אדמה (לא חובה)

כ - 15 כוסות מים

 

הכנה:

 

מביאים את רגל העגל בסיר עם המים לרתיחה.

מבשלים כ 15 דקות באש גדולה ומורידים את

הקצף.

 

מוסיפים את גרגירי החומוס ומבשלים יחד כשעה

וחצי.

 

מוסיפים את יתר המצרכים ומבשלים עוד כשעה

עד שמסמיך.

 

 

לבלוג של פנינת המטבח

 

רוצים לפרסם את דעותכם ב"פרשן"? גם אתם יכולים! לחצו כאן

 

גולשים יקרים, הכותבים באתר משקיעים מזמנם בשבילכם, בואו ניתן להם תגובה! כתבו למטה (בנימוס) את דעתכם.

דרג מאמר:          
תגובות למאמר זה לא התקבלו תגובות לקריאת כל התגובות ברצף
אין תגובות למאמר