מרק טעים מן המטבח המרוקני. סמיכותו תלויה בטעם האישי. במשך הבישול יש להוציא החוצה מן המרק את הגרגירים + תפו"א ולמעוך ולהחזיר לסיר.
מצרכים:
500 גרם גרגירי חומוס מושרים ללילה במים
בערך 8 חתיכות רגל עגל
2 כפיות כורכום
חופן קטן עלי כרפס קצוצים
חופן כוסברה קצוצה
מלח ופלפל שחור
4 שיני שום כתושות
2 תפוחי אדמה (לא חובה)
כ - 15 כוסות מים
הכנה:
מביאים את רגל העגל בסיר עם המים לרתיחה.
מבשלים כ 15 דקות באש גדולה ומורידים את
הקצף.
מוסיפים את גרגירי החומוס ומבשלים יחד כשעה
וחצי.
מוסיפים את יתר המצרכים ומבשלים עוד כשעה
עד שמסמיך.
לבלוג של פנינת המטבח