מס' צפיות - 848
דירוג ממוצע -
ריזוטו חצילים ועגבניות
אם רק אפשר היה להריח או לטעום את התמונות...
מאת: ask dikla 08/02/09 (14:33)

במקום העבודה שלי עובדים עם כל מיני ספקי מזון לארוחות הצהרים, אחד מהם הביא יום אחד את הריזוטו הזה. ביקשנו מתכון, הוא הביא חצי (-:, וסמך עלינו שנסתדר, לקחתי על עצמי כפרוייקט וזה מה שיצא. אפשר לוותר על החצילים.

אני מעל פיזרתי מעט פרמז`ן, ביום אחר שמתי קוביות קממבר. בקיצור, מתכון דיאטטי זה לא.

 

המתכון:

 

מתחילים בלקלות את החציל - פורסים ל-2 ושמים בתבנית עם נייר אפייה על חום של 200 מעלות . לאחר שמוציאים מהתנור מוציאים את החלקים הפנימים ושומרים בצד.

(לדעתי לא חובה החציל).

 

מטגנים בצל עד שהוא נהיה קצת שקוף.

מוסיפים לו כוס אורז ריזוטו (יש לסוגת)

מטגנים קלות..

מוסיפים כוס מים וקופסא קטנה של רוטב עגבניות (של ברילה). - לא רסק!

מצרפים תבלינים - מלח פלפל ועלי דפנה, אם רוצים אפשר גם שום ובזיליקום.

 

לערבב הרבה את האורז ובמהלך הבישול האורז סופג הרבה נוזלים אז להוסיף בהדרגה עוד בערך כוס וחצי..

 

 

לבלוג של  ask dikla

 

רוצים לפרסם את דעותכם ב"פרשן"? גם אתם יכולים! לחצו כאן

 

גולשים יקרים, הכותבים באתר משקיעים מזמנם בשבילכם, בואו ניתן להם תגובה! כתבו למטה (בנימוס) את דעתכם.

דרג מאמר:          
תגובות למאמר זה לא התקבלו תגובות לקריאת כל התגובות ברצף
אין תגובות למאמר