קציצות עוף מיוחדות
משהו בקטנה להחלפת השניצל, לילדים ומבוגרים כאחד. לארוחת צהרים מהירה, לאירוח, כחטיף, בתוך כריך או לחמניה, לפיקניק ונשנוש.
קציצות עוף
400 גר` חזה עוף טחון גס
- 1 בצל לבן קצוץ דק -פטרוזיליה קצוצה
- 1 ביצה טרופה
- 1/3 כוס קמח מצה-
1 ביצה קשה חתוכה לקוביות
מלח, פלפל שחור
לערבב את כל המרכיבים.
לטגן.
להגיש עם כל דבר.
המטבח של אלינוער
הכותבת היא An ordinary gal
שאוהבת גם לבשל :-)
רוצים לפרסם את דעותכם ב"פרשן"? גם אתם יכולים! לחצו כאן
גולשים יקרים, הכותבים באתר משקיעים מזמנם בשבילכם, בואו ניתן להם תגובה! כתבו למטה (בנימוס) את דעתכם.
תגובות |
למאמר זה התקבלו 0 תגובותלכתבה זו התקבלה תגובה אחתלמאמר זה לא התקבלו תגובות |
לקריאת כל התגובות ברצף |