מס' צפיות - 1491
דירוג ממוצע -
קציצות עוף מיוחדות
משהו בקטנה להחלפת השניצל, לילדים ומבוגרים כאחד. לארוחת צהרים מהירה, לאירוח, כחטיף, בתוך כריך או לחמניה, לפיקניק ונשנוש.
מאת: המטבח של אלינוער 21/03/09 (11:59)

קציצות עוף    

 

400  גר` חזה עוף טחון גס

-  1 בצל לבן קצוץ דק -פטרוזיליה קצוצה 

- 1 ביצה טרופה 

- 1/3 כוס קמח מצה-

1 ביצה קשה חתוכה לקוביות

 מלח, פלפל שחור             

 

 

לערבב את כל המרכיבים.  

לטגן. 

להגיש עם כל דבר.

 

המטבח של אלינוער

הכותבת היא An ordinary gal שאוהבת גם לבשל :-)

 

רוצים לפרסם את דעותכם ב"פרשן"? גם אתם יכולים! לחצו כאן

 

גולשים יקרים, הכותבים באתר משקיעים מזמנם בשבילכם, בואו ניתן להם תגובה! כתבו למטה (בנימוס) את דעתכם.

דרג מאמר:          
תגובות למאמר זה לא התקבלו תגובות לקריאת כל התגובות ברצף
אין תגובות למאמר